Kedvezményekkel lepi meg vásárlóit a 75 éves Hörmann

75 éves születésnapja alkalmából a Hörmann különleges kedvezményekkel, akciókkal és nyereményjátékkal kedveskedik vásárlóinak egész évben. Az érdeklődők már a Construmán is találkozhatnak az akciós termékekkel, amelyeket április 14. és 18. között az A pavilon 301/a standján tekinthetnek meg. A már tavaly meghirdetett RenoMatic és RenoDoor akciók mellett jelentős árengedménnyel vásárolható meg az új MicroMatic kapu vagy a Turbo 75 meghajtás.

A MicroMatic 75 garázskapu exkluzív megjelenésével uralja a jubileumi évet. Hat különböző színben – a hagyományos fehér mellett világosszürke, fehéralumínium, antracit, fenyőzöld és földbarna – meghajtással együtt, most felár nélkül érhető el. Nyereményjáték is kapcsolódik a MicroMatic 75 kapuhoz, a Hörmann 75 darab MicroMatic 75 garázskaput sorsol ki, amelyhez mindössze egy je-lentkezési lapot kell kitölteniük az érdeklődőknek.

A RenoMatic 75 szekcionált garázskaput, amely négy különböző színben és felülettel kapható, meghajtómotorral illetve a hozzá illeszkedő RenoDoor 75 bejárati ajtóval együtt kínálja a Hörmann. Fehér, selyem simaságú, nemes hatású Silkgrain, a két faerezetet mintázó Decograin, aranytölgy (golden oak) és sötét tölgy (dark oak), valamint az exkluzív megjelenésű Titan Metallic színben választhatók az akcióban résztvevő garázskapu-bejáratiajtó kombinációk.

A fehér és földbarna színű Pearl 75 berry billenőkapuk és a RenoDoor 75 light elnevezésű bejárati ajtók szintén jelentős megtakarítással vásárolhatók meg. Azoknak, akik csak garázskapu-meghajtásukat szeretnék kicserélni vagy újat beszerelni, azoknak a Turbo 75 típusú meghajtást ajánlja a garázskapu-gyártó kedvezményes áron.

A kertkapu-tulajdonosoknak is kedveskedik a cég születésnapja alkalmából. Kétszárnyú kapuhoz a RotaMatic SK nyílókapu-meghajtás, tolókapuhoz pedig a Linea Matic SK meghajtás került fel az akciós termékek listájára.